DrankenArsenaaL Lier 
Whisky's

Wij zijn gespecialiseerd in whisky's. Hieronder vindt U onze whisky's alfabetisch gerangschikt.  Deze hebben wij in ons assortiment. Staat de door U gewenste whisky er toch niet bij?  Wij kunnen nog veel meer whisky's verkrijgen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

W

Wemyss Malt Blair Athol

Elk vat is geselecteerd en benoemd door het Wemyss proefpanel, onder het toeziend oog van Charlie Maclean. Er zijn slechts een paar honderd flessen van elk vat.

Wemyss Spice King

Wemyss Spice King 12 Years heeft de geur van kruiden, rokerig en een spoortje peper. De smaak is kruidig, peper, verwarmende gestoofde appels en kaneel.  De afdronk is rijk en heeft een lange kruidige finish.

Whyte & Mackay

Whyte & Mackay heeft een bijzonder karakter doordat deze whisky twee keer wordt gerijpt. Dat heet ‘Double Matured’. De 1e rijping gebeurt met 35 single malts op sherryvaten. Dit duurt 8 maanden. Vervolgens worden de 35 single malts en 6 single graan whisky’s bij elkaar gevoegd. Dan start de 2e rijping. Hierdoor ontstaat een volle en ronde whisky met een rijke en zachte smaak.

Wild Turkey

Wild Turkey is echte Amerikaanse bourbon whiskey. Deze whiskey heeft een heerlijke neus van vanille, karamel en eik die worden ondersteund door een zoete aroma.  In de afwerking zijn er duidelijke en sterke tonen afwezig van rogge die geleidelijk wordt afgesloten met een niet al te dikke afwerking en een kruidige afdronk.

William Lawson's

William Lawson is een blend met een milde en zachte smaak. Lekker om hem puur te drinken. Of mix hem met cola of Ginger Ale.

William Lawson's 13y

William Lawon's 13 y heeft de smaak van pruimen, biscuit en toffee en dat maakt deze whisky uniek. Op verschillende manieren te drinken, puur of in de mix.