DrankenArsenaaL Lier 
Whisky's

Wij zijn gespecialiseerd in whisky's. Hieronder vindt U onze whisky's alfabetisch gerangschikt.  Deze hebben wij in ons assortiment. Staat de door U gewenste whisky er toch niet bij?  Wij kunnen nog veel meer whisky's verkrijgen! Aarzel niet om contact met ons op te nemen!

K

Kavalan King car

Kavalan King Car wordt geproduceerd in Taiwan.  Met zeer fijne tonen van honig, vanille, de aanwezige hints van appel en peer maken hem fruitig, fris en er toegankelijk.

Kavalan Podium

Kavalan Podium Single Malt rijpt in zowel nieuwe als gebruikte Amerikaanse eikenhouten vaten. Elegante geuren van bloemen, vanille en kokos. Subtropische fruitsmaken, gecombineerd met honing, kersen, witte peper en druiven. Hij heeft een lange afdronk.

Kavalan Port cask finish

De Kavalan Concertmaster Port Cask Finish is qua geur zeer complex en verschillend. U ruikt veel fruit, zoetheid en kokos. Hij is vol en rijk van smaak, met tonen van tropisch fruit, chocolade, anijs en eiken, en een afdronk is relatief kort en wat droog.

Kilbeggan

Kilbeggan is een traditionele Ierse whiskey. Kilbeggan wordt gemaakt in ‘s werelds oudste, werkende whiskey distilleerderij. Het recept is maar liefst 256 jaar oud en alleen het fijnste water en gerst worden gebruikt voor deze whiskey. Kilbeggan wordt twee keer gedistilleerd voor meer smaak en karakter. Kilbeggan is heerlijk puur of met ijs, maar smaakt ook goed in Irish Coffee.

Kilchoman

Kilchoman is een blend van 4 en 5 jaar oude whisky gerijpt in first-fill bourbon vaten. De 4 jaar oude whisky heeft enkele weken nagerijpt in ex-sherry vaten. Er zijn aroma's van marmalade, limoen en rook. Je proeft er een lichte sherry in met wat peper. Verder tonen van butterscotch, anijs en turfrook. Een lange en rokerige afdronk kenmerken deze whisky.

Knockando 12y

Een bijzonder aangename 12 jaar oude whisky van Knockando. Hij is gedistilleerd in 1995 en gebotteld in de Knockando Distillery. Hij heeft een licht gouden kleur en heerlijke aroma's van gerst, hooi en honing. Hij smaakt subtiel met tonen van honing, rum en turf. Hij heeft een redelijk lange afdronk.